Naša priča

Mi smo umetničko-dizajnerski tim i osmišljavamo proizvode koji će vam pomoći da se svaki dan osećate zadovoljnije i udobnije. Naša strast je borba za slobodno vreme.

Koliko često ste se zapitali: Zašto ja uopšte ovo radim? Koja je svrha?

Nama se to često dešavalo i postalo nam je naporno da nas stalno frustriraju rokovi, nesigurnost, manjak kontrole nad vremenom i manjak kvalitetnog slobodnog vremena. Prioritet je borba za slobodno vreme. Rešili smo da naše iskustvo upotrebimo za kreiranje proizvoda koji će vam pomoći da se izborite za bolju svakodnevnicu i više slobodnog vremena. Pridružite nam se, prestanite da jurcate i počnite da planirate.

Imamo dugogodišnje iskustvo rada u umetnosti i grafičkom dizajnu, kao i na projektima u kulturi.

Naša specijalnost su: ilustracija, dizajn knjiga, izbor papira i poveza. Naše ilustracije uvek imaju priču i daju vam priliku da izrazite svoje stavove ili skrenete pažnju na vama važne istorijske trenutke.

Godinama smo vezani za civilni sektor i projektno finasiranje i znamo koliko je važno reći „dosta“ i početi sa planiranjem vremena.

Kada ne radimo na novim ilustracijama, notesima i majicama, aktivni smo kao umetnička grupa KURS. Možda ste već imali priliku da vidite neki od naših murala u Beogradu.

Šta bi još moglo da vas zanima?

U našem timu su Mačka, Moša i Strelka. Verovali ili ne, njih tri imaju važnu ulogu u procesu stvaranja naših proizvoda. Ako nas pratite na instagramu sigurno znate o čemu pričamo.

Pijemo mnogo kafe…

Volimo da gajimo povrće, rukola nam najbolje uspeva, a ni paradajiz nije loš.

Volimo da putujemo i isprobavamo različitu hranu. Naš recept za dobar obrok u inostranstvu, jedite tamo gde ima najviše lokalaca. Možda će vam biti teško da se sporazumete ali svakako će biti ukusno.

Među nama ima strastvenih trkača (Miloš se sprema za maraton).

Mirjana radi odlične tetovaže, pratite je na @sindivila.

Želite li da prestanete da jurcate?

Prijavite se na našu mailing listu

Saznajte prvi vesti o novim proizvodima i ponudama.
Ponekad ćemo vam poslati neki bespalatan sadržaj koji će vam pomoći u borbi za slobodno vreme.

Ukoliko želite da nas pratite na socijalnim mrežama,
možete nas naći na: