Uslovi korišćenja

Opšti uslovi

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Manonija online prodavnice Korišćenjem naše online prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Manonija je brand Udruženja KURS.

KURS zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Savetujemo vam da pre svake kupovine posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.manonija.com i svim njegovim sadržajima.
2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.
3. Prodavac u konkretnom slučaju je Udruženje KURS.

Sadržaji objavljeni na ovom sajtu, vlasništvo su Udruženja KURS i mogu se upotrebljavati u nekomercijalne svrhe uz navođenje autorstva.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio i video zapisi, ilustracije i softver su vlasništvo Udruženja KURS i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljeno menjati, modifikovati i umnožavati sadržaj ovog sajta.

Valuta

Sve cene na sajtu su izražene u srpskim dinarima (RSD).
Cena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Moguće je da prilikom upisivanja cene, na različitim stranicama usled ljudskog faktora dođe do greške i nepoklapanja.

Cena po kojoj će se izvšiti naplata je ona koja bude prikazana na strani „Korpa“ i koju dobijete u potvrdi porudžbine na vaš e-mail.

Akcijska prodaja

KURS će periodično, po svojoj odluci organizovati akcijsku prodaju određenih artikala. Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uslovima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno definisane grupe. Uslovi akcijske prodaje će biti detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. Nakon isteka roka akcijske prodaje, neće primati nove narudžbine po uslovima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši na dva načina:

  • Primalac: KURS, Đorđa Lobačeva 7, 11185 Beograd-Zemun
  • Svrha uplate: Upisati broj porudžbine koji ste dobili u e-mail potvrdi.
  • Broj računa: 205-161694-06 Komercijalna banka A.D
  • Iznos: Upisati iznos koji se nalazi u polju „Ukupno“ u e-mail potvrdi.

Izjava o PDV-u

Udruženje KURS nije u sistemu PDV-a.

Reklamacija

Reklamacije se mogu podneti u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen ili ne odgovara narudžbini. U slučaju reklamacije molimo vas da nam zahtev pošaljete na mail: manonijadesign@gmail.com. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Odgovor na reklamaciju ćete dobiti najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Reklamaciju će biti razmotrena i u roku od dva radna dana kupac će biti obavešten o rešenju reklamacije.

U slučaju vraćanja robe troškove dostave snosi kupac.

Pravo potrošača da odustane od ugovora na daljinu

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena. Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakon o zaštiti potrošača);

Povraćaj sredstava

Povraćaja sredstava kupcu se vrši delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja.

Osnovni podaci o prodavcu

Pun naziv: Udruženje Kreativno usmereno rešavanje situacije
Skraćeni naziv: KURS
Sedište: Đorđa Lobačeva 7, 11185 Beograd-Zemun, Srbija
PIB: 106639965
MB: 28014872
www.udruzenjekurs.org