Manonija nedeljni planer

Nedeljni planer bez predefinisanih datuma

Manonija nedeljni planer

Manonija nedeljni planer možete početi da koristite u bilo koje doba godine. Imate mesta da organizujete vaše obaveze tokom 56 nedelja, što vam narednih godinu dana smanjuje frustracije jer više nema razloga da zaboravite dogovore i izneverite svoja očekivanja. Potrebno je samo da se oslonite na vaš planer.

Da li vaš posao podrazumeva rad sa klijentima u tačno zakazanim terminima? Imate svakodnevne sastanke? Pored toga se trudite da ne zapostavite vaš privatni život i vama drage osobe?

Onda znate da od dobro isplaniranog vremena ne zaviste samo vi, već i vaši klijenti i vama najdraže osobe.

Funkcionalnost i ekonomičnost

Ovaj planer smo dizajnirali sa fokusom na funkcionalnost i ekonomičnost. Odlučili smo se za RAW koricu od lepenke (recikliranog kartona) na kojoj je jedina dorada utisnuti logo. Bez dodatnog oblaganja papirom i plastifikacijom, bez štampe i korišćenja lepka. Ovakva korica je ekološka, ekonomična i daje dovoljnu čvrstinu planeru.

Povez spiralom, ravno otvaranje

Ovaj ekonomičan način povezivanja listova obezbeđuje savršeno ravno otvaranja na 180 stepeni i sa lakoćom možete da otcepite listove i podelite beleške sa drugima.

Povez spiralom

Nedeljni planer je proizveden u Srbiji sa papirom iz kontorlisanih izvora.

Zadržavamo proizvodnju u Srbiji i sarađujemo sa lokalnim fabrikama. Na ovaj način možemo lakše da kontrolišemo sve faze proizvodnje, dok u isto vreme podržavamo lokalnu ekonomiju.

Koristimo samo papire sa FSC sertifikatom, što je znak da je ovo ekološki odgovoran proizvod napravljen od sirovina iz kontrolisanih izvora.

Galerija

Specifikacija

Format:A5 (15 x 21cm)
Obim:160 strana
Povez:Metalna spirala
Papir:FSC sertifikovan 80gr papir
Korice:Reciklirani karton
Raspored:

112 strana nedeljni planer, 48 praznih strana

Poreklo:

Poreklo papira Slovenija i Srbija

Proizvedeno i dizajnirano u Srbiji

Ponuda

Manonija nedeljni planer korice

Nedeljni planer

Cena:

700 rsd

+ dostava