JUNO planer

JUNO, sveska za vaše odvažne planove.

Planer A5 formata sa tvrdim povezom obložen platnom u tri kombinacije boja.  

  • A5 (210x145mm)
  • Strane za sadržaj
  • Numerisane strane
  • Nedatiran planer za 18 meseci
  • Jednogodišnja tabela za praćenje navika
  • 176 numerisanih stranica
  • Proširiv džep na zadnjoj strani

JUNO planer nosi ime glavne rimske boginje i meseca koji nam donosi leto. Sadrži planer bez predefinisanih datuma za 18 meseci, koji vam omogućuje da počnete sa planiranjem bilo kad tokom godine. Tabela za jednogodišnje praćenja navika vam pomaže da imate bolji pregled napretka. Plus, 176 numerisanih strana na prijatnom kremastom 80gr papiru za vaše beleške i detaljnu razradu planova. Dizajniranо za vaše odvažno planiranje.

Šiven povez

Šiven povez

Savršeno ravno otvaranje na 180 stepeni, pa možete da iskoristite 100% površine papira.

Pokazne tzrake i lastis

Dve pokazne trake i lastiš za zatvaranje

Svi listovi će biti sigurni dok nosite planer u rancu ili torbi. Pokazne trake će vam pomoći da nastavite sa beleškama tačno tamo gde ste stali.

Korica presvučena platnom

Povećana izdržljivost i bolji estetski doživljaj.

Strane za sadržaj

Strane za sadržaj iskoristite da upišete naslove tema ili beleški sa tačnim brojem strane. Time ćete olakšati sebi pretragu važnih informacija bez obzira kada ste ih zapisali. Nema potreba da listate strane napred nazad i da se nervirate što se ne sećate gde ste zapisali onu važnu informaciju.

Numeracija

Svrha ovog planera je da vam pomogne da bolje rukovodite vremenom, da ga ne gubite tražeći vaše beleške. Numeracija će vam pomoći da lakše pretražujete vaš planer.

Juno planer nedatiran planer

Mesečni planer bez predefinisanih datuma

Nije važno da li ste JUNO kupili u decembru ili julu, u nedatiran kalendar možete da počnite sa planiranjem bilo kad tokom godine. Potrebno je samo da upišete godinu i mesec, a mi smo već napravili tabelu sa danima. Imate prostora za 18 meseci u vidu tabele. Možete čak i da preskočite neki mesec, možda želite da odmorite od planiranja.

Markeri za podelu strana

Dizajnirajte lakše vaše stranice i tabele uz pomoć markera koji se nalaze na marginama svake strane.

Grid podela

Vodič za podelu stranica

U planeru ćete naći nacrt mogućih podela stranice. Pogledajte je svaki put kada osmišljavate stranicu sa tabelama, kalendarima, trackerima, grafikonima, itd.

Juno planer tabela za praćenje navika

Tabela za praćenje navika

Jednogodišnja tabela za praćenja navika pomoći će vam da imati bolji pregled napretka vaših najvažnijih aktivnosti. Da li dovoljno spavate, da li idete redovno na treninge?

Future log strane

Zabeležite aktivnosti nekoliko meseci unapred. Napravite prve korake ka realizaciji planova za budućnost. Ovo je mesto za vaše želje za koje još nemate precizan datum i plan realizacije.

Džep na korici

Proširiv unutrašnji džep

Da li vam se dešava da neke beleške na brzinu zapišete na nekom papiru i plašite se da ćete ga izgubiti? Ili treba da sačuvate neke račune? Proširiv džep na zadnjoj korici je sigurno mesto vaše važne papiriće koje možete poneti bilo gde sa sobom.

JUNO je ekološki odgovoran proizvod koji je napravljen od sirovina iz kontrolisanih izvora.

Tvrde korice su od recikliranog kartona obloženog platnom od celuloze, prednji i zadnji list su napravljeni od ekološkog papira koji se proizvodi energijom iz 100% obnovljivih izvora, a 40% sirovine je post consumer otpad dok je 15% pulpe zamenjeno ostacima nastalim tokom obrade limuna. Unutrašnje strane su napravljene od 80 gr kremastog papira koji poseduje FSC i PEFC sertifikat. Poreklo papira: Srbija, Italija i Slovenija.

JUNO curcuma

Curcuma

JUNO front fig green

Fig green

JUNO front deep ocean blue

Deep ocean

Specifikacija

JUNO

Format: A5 (210x145mm)
Korice: Tvrde korice presvučene platnom
Obim: 192 strane (176 numerisano)
Tip stranica: Tačkaste strane
Papir:
80gr kremast FSC sertifikat
Dodaci: Dve pokazne trake, unutrašnji džep

Karakteristike: strane za sadržaj; nedatiran planer za 18 meseci; jednogodišnja tabela za praćenje navika; future log i 176 numerisanih stranica sa markerima za olakšanu podelu i crtanje tabela.

Ovaj notes je napravljen od kombinacije papira iz proverenih izvora poreklom iz Italije, Slovenije i Srbije. Za prednji i zadnji list je korišćen reciklirani papir.