JUNO planer

Juno planer, prilagođava se Vama, a ne vi njemu!

Juno planer se prilagođava Vama, a ne vi njemu!

Postoji mnogo načina za planiranje i ljudi imaju drugačije potrebe. Juno planer je dizajniran da se prilagodi tebi i tvom načinu planiranja. Iskoristi prednosti nedatiranog kalendara, tabele za praćanje aktivnosti, šeme i markera za podelu stranica i numeracije, kako bi JUNO postao alat za ostaviravanje tvojih ciljeva i želja.

 • A5 (210x145mm)
 • Strane za sadržaj
 • Numerisane strane
 • Nedatiran planer za 18 meseci
 • Jednogodišnja tabela za praćenje navika
 • 176 numerisanih stranica
 • Proširiv džep na zadnjoj strani
juno planer manonija

Mali detalji su ti koji prave razliku.

JUNO je planer A5 formata sa tvrdim koricama presvučenim platnom. Sadrži stranice za planiranje 18 meseci bez predefinisanih datuma, što vam omogućuje da počnete sa planiranjem bilo kad tokom godine. Tabela za jednogodišnje praćenja navika vam pomaže da imate bolji pregled napretka u ostvarenju ciljeva. 176 numerisanih strana i prostor za sadržaj će vam pomoći da u svakom trenutku brzo pronađete važne beleške. Sve to na prijatnom kremastom 80gr papiru iz kontrolisanih izvora. Dizajniranо za vaše odvažno planiranje.

Šiven povez

Šiven povez

Savršeno ravno otvaranje na 180 stepeni, pa možete da iskoristite 100% površine papira.

Pokazne tzrake i lastis

Dve pokazne trake i lastiš za zatvaranje

Svi listovi će biti sigurni dok nosite planer u rancu ili torbi. Pokazne trake će vam pomoći da nastavite sa beleškama tačno tamo gde ste stali.

Korica presvučena platnom

Povećana izdržljivost i bolji estetski doživljaj.

Strane za sadržaj

Strane za sadržaj iskoristite da upišete naslove tema ili beleški sa tačnim brojem strane. Time ćete olakšati sebi pretragu važnih informacija bez obzira kada ste ih zapisali. Nema potreba da listate strane napred nazad i da se nervirate što se ne sećate gde ste zapisali onu važnu informaciju.

Numeracija

Svrha ovog planera je da vam pomogne da bolje rukovodite vremenom, da ga ne gubite tražeći vaše beleške. Numeracija će vam pomoći da lakše pretražujete vaš planer.

Juno planer nedatiran planer

Mesečni planer bez predefinisanih datuma

Nije važno da li ste JUNO kupili u decembru ili julu, u nedatiran kalendar možete da počnite sa planiranjem bilo kad tokom godine. Potrebno je samo da upišete godinu i mesec, a mi smo već napravili tabelu sa danima. Imate prostora za 18 meseci u vidu tabele. Možete čak i da preskočite neki mesec, možda želite da odmorite od planiranja.

Markeri za podelu strana

Dizajnirajte lakše vaše stranice i tabele uz pomoć markera koji se nalaze na marginama svake strane.

Grid podela

Vodič za podelu stranica

U planeru ćete naći nacrt mogućih podela stranice. Pogledajte je svaki put kada osmišljavate stranicu sa tabelama, kalendarima, trackerima, grafikonima, itd.

Juno planer tabela za praćenje navika

Tabela za praćenje navika

Jednogodišnja tabela za praćenja navika pomoći će vam da imati bolji pregled napretka vaših najvažnijih aktivnosti. Da li dovoljno spavate, da li idete redovno na treninge?

Future log strane

Zabeležite aktivnosti nekoliko meseci unapred. Napravite prve korake ka realizaciji planova za budućnost. Ovo je mesto za vaše želje za koje još nemate precizan datum i plan realizacije.

Džep na korici

Proširiv unutrašnji džep

Da li vam se dešava da neke beleške na brzinu zapišete na nekom papiru i plašite se da ćete ga izgubiti? Ili treba da sačuvate neke račune? Proširiv džep na zadnjoj korici je sigurno mesto vaše važne papiriće koje možete poneti bilo gde sa sobom.

JUNO je ekološki odgovoran proizvod koji je napravljen od sirovina iz kontrolisanih izvora.

Tvrde korice su od recikliranog kartona obloženog platnom od celuloze, prednji i zadnji list su napravljeni od ekološkog papira koji se proizvodi energijom iz 100% obnovljivih izvora, a 40% sirovine je post consumer otpad dok je 15% pulpe zamenjeno ostacima nastalim tokom obrade limuna. Unutrašnje strane su napravljene od 80 gr kremastog papira koji poseduje FSC i PEFC sertifikat. Poreklo papira: Srbija, Italija i Slovenija.

Specifikacija

Format:A5 (210x145mm)
Obim:192 strane (176 numerisano)
Povez:Šiven povez
Papir:80gr kremast FSC sertifikat
Korice:Tvrde korice presvučene platnom
Tip strana:Tačkaste strane
Dodaci:Dve pokazne trake, unutrašnji džep
Funkcije:Strane za sadržaj; nedatiran planer za 18 meseci; jednogodišnja tabela za praćenje navika; future log i 176 numerisanih stranica sa markerima za olakšanu podelu i crtanje tabela.
Poreklo:

Ovaj notes je napravljen od kombinacije papira iz proverenih izvora poreklom iz Italije, Slovenije i Srbije. Za prednji i zadnji list je korišćen reciklirani papir.

Proizvedeno i dizajnirano u Srbiji

JUNO planer

2,600.00 RSD

JUNO, sveska za vaše odvažne planove.

Planer A5 formata sa tvrdim povezom obložen platnom u tri kombinacije boja.

 • A5 (210x145mm)
 • Strane za sadržaj
 • Numerisane strane
 • Nedatiran planer za 18 meseci
 • Jednogodišnja tabela za praćenje navika
 • 176 numerisanih stranica
 • Proširiv džep na zadnjoj strani
Šifra proizvoda: P-J1 Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Dimenzije 22 × 15 × 2 cm
Boja

Curcuma, Deep ocean, Fig green

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JUNO planer“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Imate dodatna pitanja?

Možete nam pisati na mail ili nas kontaktirajte na društvenim mrežama instagram i facebook.