Solidarni proizvod

Solidarni proizvod

Solidarnost, a ne milostinja!

Doniramo 100% profita od prodaje Solidarnog proizvoda.
Kupovinom jedne majice pomažete spremanje 10 obroka.

Kome doniramo sredstva?

Sredstva prikupljena prodajom prvog Solidarnog proizvoda namenjena su Solidarnoj kuhinji.

Solidarna kuhinja je nezavisni kolektiv koji obezbeđuje hranu i druge vidove pomoći onima kojima je ona najpotrebnija. Kolektiv Solidarna kuhinja je formiran iz potrebe da se na sve prisutne probleme siromaštva i gladi, koji naročito dolaze do izražaja u kriznim situacijama, odgovori solidarnošću i uzajamnom pomoći.

Više o Solidarnoj kuhinji možete saznati na njihovoj internet stranici.

Šta je to Solidarni porizvod?

Solidarni proizvod je linija prozivoda od kojih 100% profita doniramo inicijativama i grupama koje se zalažu za unapređenje društva i stvaranje boljih životnih uslova.

Na ovaj način želimo da sa svojim radom i znanjem pomognemo rad grupa sa kojima delimo iste principe i načela. Cilj je da kroz solidarni proizvod zajedno sa vama podržimo borbe koje se tiču svih nas i pojačamo vidljivost inicijativa koje svakodnevno rade na izgradnji boljeg društva.

Prvi Solidarni proizvod je izrađen uz podršku kompanije FUSH koja je donirala majice i izradila ih sa Una-print štamparijom.

Koliko i kako doniramo sredstva?

Od svakog prodatog proizvoda doniramo 100% profita. Da ne bi bilo zabune, profit je dobitak ili zarada nakon što pokrijemo troškove proizvodnje majica. Sva prikupljena sredstva ćemo prebaciti na račun Solidarne kuhinje.

Zašto doniramo samo profit?

Zato što na taj način obezbeđujemo da Solidarni proizvod bude dugoročan i održivi način pružanja podrške. Od prodaje svakog proizvoda deo sredstava doniramo i deo ulažemo u izradu sledećeg solidarnog proizvoda.

U slučaju ovih majica od svake prodate majice 1000 dinara doniramo Solidarnoj kuhinji, a ostatak sredstava uložemo izradu sledećeg Solidarnog proizvoda.

Zašto bih poručio majice kad mogu direktno da doniram ceo iznos?

Kupovinom solidarnog proizvoda postajete deo sistema donacija kroz koji se pruža direktna podršku nekoj važnoj grupi ili inicijativi, pomažete popularizovanju značajnih društvenih tema (noseći majicu), pomažete rad domaćih proizvođača, pomažete izradu sledećeg Solidarnog proizvoda.

Niko nije u obavezi da poruči majicu i mi ohrabrujemo sve da uplate sredstva direktno Solidarnoj kuhinji ili nekoj drugoj organizaciji čiji rad podržavaju.

Specifikacija:

Kroj: unisex majica

Kroj rukava: klasičan

Materijal: 100% pamuk

Boja: indigo plava

Sitoštampa 2 boje

Veličine: XS, S, M, L, XL, XXL

Dizajnirano i proizvodeno u Srbiji

Ukoliko imate dodatna pitanja možete nam pisati na: manonijadesign@gmail.com

Prijavite se na našu mailing listu

Saznajte prvi vesti o novim proizvodima i ponudama.
Ponekad ćemo vam poslati neki bespalatan sadržaj koji će vam pomoći u borbi za slobodno vreme.