20% od svake kupovine doniramo Združenoj akciji Krov nad glavom

Kraj godine je vreme za poklone, vreme kada svi želimo da učinimo nešto lepo, da nekog obradujemo i učinimo sretnim, i svakako vreme kada mnogo više kupujemo. Smislili smo kako da kupite poklon, a i isto vreme pomognete i podržite ljude koje verovatno ni ne poznajete.

Umesto prazničnih popusta, odlučili smo da zajedno sa vama učinimo dobro delo za kraj godine. Nećemo vas privlačiti sniženjima, ali vam obećavamo da ćemo zajedno sa vama donirati sredstva hrabrim ljudima iz Združene akcije Krov nad glavom.

U periodu od 22.12.2019. do 07.01.2020. odvajamo 20% sredstava od svake kupovine i doniramo za Krov nad glavom.

Želimo da zajedno sa vama pomognemo borbu koja se tiče svih nas, da skrenemo pažnju na drugarice i drugove koji se svakog dana angažuju za očuvanje domova širom Srbije. Oni su jedina nada i pomoć najugroženijima koje izvršitelji uz asistenciju države surovo i svakodnevno izbacuju na ulicu. Ako do sada niste upoznati sa aktivnostima ZA Krova nad glavom, obavezno posetite njihov sajt ili profile na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.

 

Združena akcija „Krov nad glavom” je samoorganizovani kolektiv koji okuplja ljude ujedinjene u borbi za pravo na dom. Osnovni princip za koji se zalažemo jeste da je pravo na dom fundamentalno ljudsko pravo i verujemo da apsolutno svaka osoba zaslužuje krov nad glavom. Svaki čovek ima pravo na dostojanstven život, a to znači da niko ne sme biti gladan i bez doma.

NIKO BEZ DOMA!

Celokupnu našu ponudu možete pogledati u našoj online prodavnici.

Najnoviji proizvodi:

admin
Grafički dizajner. Umetnik. Trkač.
manonijadesign@gmail.com