Bullet Journal paket ⋆ Manonija

Manonija Bullet Journal paket

VAŽNO: Paket trenutno nije dostupan.

Umesto BuJo paketa pogledajte ponudu za novi Luna 2 planer. Imamo i peket sa pernicom sa lastišom.

Ovaj paket će vam pomoći da lakše ostvarite svoje ciljeve i organizujete svoje obaveze. Preuzmite kontorlu i organizujte svoje prioritete. Luna planer je izrađen od kvalitetnog papira pa ćete uživati dok zapisujete vaše beleške. Ne zaboravite mali tefter koji staje u svaki džep i uvek vam je pri ruci. Bilo da vam treba za spisak za kupovinu ili da zapišete novu ideju koja vam je sinula dok se vozite prevozom, mali tefter će vam pomoći da ne držite sve u glavi.

Od čega se sastoji Bullet Journal paket:

  • Luna planer – mesto za sve vaše ideje, ciljeve i obaveze. Sa mnogo naprednih funkcija kao što su numerisane strane i mesto za sadržaj koje vam omogućavaju da u svakom trenutku imate kontrolu nad vašim planovima. Kombinacija šivenog poveza i ojačanja platnom omogućavaju da ovaj planer otovrite za 180° kako bi planer legao ravno i ostao potpuno otvoren na vašem stolu.
  • Mali tefter – za sve trenutke kada niste u mogućnosti da ponesete Lunu tu je mali tefter koji će vam stati u džep. Korice su od recikliranog papira, što ovaj proizvod čini ekološki bezbednijim.
  • Uputstvo kako da počnete da primenjujete Bullet Journal sistem – ovo upustvo vam omogućuje da uz par koraka Lunu pretvorite u mnogo više od običnog planera i iskorite sav potencijal i sve detalje koje smo u Luni dizajnirali sa najvećom pažnjom.
  • Besplatna dostava na teritoriji Srbije – paket šaljemo Post Express uslugom i mi snosimo troškove slanja.

Cena paketa: 1250 dinara.

Preuzmite inicijativu, poručite paket i preuzmite kontrolu nad vašim obavezamaunite sledeće podatke:

Ulica i broj, grad, kontakt telefon
Saznajte prvi za nove ponude, ostavrite dodatne popuste i dobijate pristup besplatnom sadržaju

U slučaju da vam u roku od 24 časa ne stigne mail potvrde u vezi porudžbine, molimo vas da nas kontaktirate na mail: manonijadesign@gmail.com

Ukoliko želite da saznate više o Luna planeru pogledate ovaj tekst na našem blogu.

Ukoliko želite samo Uputstvo za početak sa BuJo sistemom posetite ovaj link.

Select your currency
EUR Euro