fbpx

Manonija Bullet journal paket

Obezbedite prostor za vaše planove, preuzmite kontorlu i organizujte svoje prioritete.

Bullet journal-paket-2

Ovaj paket će vam pomoći da lakše ostvarite svoje ciljeve i organizujete svoje vreme. Luna planer je izrađen od kvalitetnog kremstog 80gr papira blago svilenkaste strukture, što olakšava pisanje i čitanje. U paketu dobijate tefter B6 formata koji je savršena dopuna uz Lunu ako vam treba malo više prostora i slobode. Možete ga korisiti za spisak za kupovinu, posebne ideje, recepte, dnevnik vašeg sobnog bilja ili za male crteže da se opustite.

Paket 1

  • Luna planer – mesto za sve vaše ideje, ciljeve i obaveze. B6 format (18x13cm), 160 strana, šiven povez, korice od upcycle papira, tačkaste strane. Sa mnogo naprednih funkcija kao što su numerisane strane i mesto za sadržaj koje vam omogućavaju da u svakom trenutku imate kontrolu nad vašim planovima. Kombinacija šivenog poveza i ojačanja platnom omogućavaju da ovaj planer otovrite za 180°. Svaka strana će se potpuno ravno otvoriti na vašem stolu.
  • Tefter – B6 format, 80 strana čistog kremastog papira. Korice su od recikliranog papira, u čijoj se proizvodnji koriste ostaci biljaka koje se odbacuju tokom obrade.
  • Bukmarker – sa kalendarom za 2021.
  • Uputstvo kako da počnete da primenjujete Bullet Journal sistem – ovo upustvo vam omogućuje da uz par koraka Lunu pretvorite u mnogo više od običnog planera i iskorite sav potencijal i sve detalje koje smo u Luni dizajnirali sa najvećom pažnjom.

Cena paketa: 1500 RSD + dostava


Paket 2

  • Sve što sadrži Paket 1 +
  • Manonija pernica sa lastišom – pomaže vam da držite vaše omiljene olovke u vaš planer.

Cena paketa: 1950 RSD + dostava


Ukoliko želite da saznate više o Luna planeru pogledate ovaj tekst na našem blogu.

Ukoliko želite samo Uputstvo za Bullet Journal sistem posetite ovaj link.

Umesto BuJo paketa pogledajte ponudu za novi Luna 2 planer. Imamo i peket sa pernicom sa lastišom.