Koji si Manonija planer?

manonija planeri

Teško ti je da se odlučiš koji planer ti najviše odgovara? 

Luna, JUNO, nedeljni, mesečni, sa numeracijom, ovakav povez onakav. Znamo, nije lako, zato smo napravili kratki kviz koji će ti pomoći da izabereš planer koji ti najviše odgovara.

Spremni za Manonija kviz?

Odgovori na šest pitanja i saznaj koji si Manonija planer.

Planiraš:

Juno planer

U januaru kupuješ avionsku kartu za jul, a u julu već počinju pripreme za Novu godinu.

Imaš čvrste planove u životu. Zato i od proizvoda koji kupuješ očekuješ da bude funkcionalan, da bude postojan. Da jednim pogledom na sadržaj znaš gde se šta nalazi. Da tvoji planovi budu na sigurnom.

Ti si Juno planer.

Bullet dnevnik set KOSMOS

Luna planer 

Stalno si u pokretu, pa je važno da ti stvari koje nosiš u torbi budu lagane. Posle posla često produžiš u grad i uvek unapred praviš spiskove za događaje koje ćeš posetiti. 

Ložiš se na minimalizam. 

Mnogo ti je bitno da su stvari funkcionalne, ali ako ćemo da budemo realni, moraju da budu i lepe. Dizajn ti je jako bitan. Pri kupovini ćeš uvek izabrati ekološki odgovoran proizvod.

Ti si Luna planer. 

Jugoslovenka beleznica AFZ 2022

Jugoslovenka beležnica

Tebi je odgovor na pitanje odakle si uvek – Jugoslavija. Jadran ti je jedina opcija za letovanje.

Startas patike, Cocta i Iskra telefon ti izazivaju jaku nostalgiju. Zvezda je uvek petokraka. Mnogo voliš da čuješ Breninu “Jugoslovenku”, iako ne želiš to uvek da priznaš.

Ponosan/Ponosna si na nasleđe revolucionarne borbe. I to uvek pokazuješ. ✊

Ti si Jugoslovenka beležnica.   

Nedeljni stoni planer Manonija

Stoni planer

Želiš da se fokusiraš na stvari koje su zaista važne. Poštuješ rokove i ne voliš da kasniš. Važno je da sve ide po redu.

Voliš kad su stvari jednostavne i lake za korišćenje. Uvek ti je bolje da zapišeš nego da pamtiš. Stalno praviš podsetnike. Trudiš se da razdvojiš privatni život od poslovnog.

Bitno ti je slobodno vreme i odmor, i zato unpared planiraš vikend.

Ti si stoni planer.   

Mesečni ili nedeljni, ti izaberi:

Manonija nedeljni planer

Nedeljni planer bez datuma 

Tebi je jednostavnost najbitnija. Ne želiš da komplikuješ stvari koje mogu biti jednostavne. Veruješ da je manje više. Recikliraš, jer smatraš da je to tvoj mali doprinos očuvanju životne sredine. Kao kupac, ako možeš, uvek ćeš radije naručiti online. 

Praviš nedeljne planove, jer ti život čine lakšim. 

Ti si Nedeljni planer bez datuma.

Manonija mali tefteri Priroda i borba

Tefter

Često ideš na planinarenje i svaki slobodan trenutak voliš da provodiš u prirodi. Vikendom ideš na lokalnu pijacu i znaš tačno kod koga šta kupuješ.

Ekologija ti je tema broj jedan. Ne propuštaš ni jedan protest vezan za zaštitu životne sredine. A neke i organizuješ. Voliš da na brzinu zapisuješ ideje, ali nikad u telefon, nego u tefter, drugačije je. Bitno ti je da kupuješ lokalno.

Ti si tefter.

Ponuda planera

Pogledajte sve naše planere koji su dostupni za poručivanje.