Besplatna tabela za planiranje kupovine.

Besplatna tabela za planiranje kupovine

Update v1.2 (09.04.2020)

Tabelu za planiranje kupovine smo osmislili kako bi vam pomogli da lakše organizujete kupovinu za duži period i tako smanjite odlaske u nabavku dok traje vandredna situacija i izolacija.

Svi smo pogođeni merama koje se sprovode kako bi se usporilo širenje virusa COVID-19. Ovde nećemo ulaziti u analizu da li su mere dobre, da li su previše represivne, itd.

Planiranje kupovine u vreme ograničenog kretanja

Činjenica je da je sada poželjno da organičimo svoje kretanje i interakciju sa drugim ljudiuma, a samim tim i odlaske u nabavku. Nećemo vam i mi ponavljati zašto je dobro da ostanete kod kuće, da perete ruke i smanjite kontakte, sigurni smo da to sve već znate. 

Organizacija kupovine je jedna od stvari koje nas sve dosta muči od početka vandrednog stanja i uvođenja policijskog časa, a posebno kako su krenule najave za uvođenje zabrane kretanja 24h. Verovatno se svi trudite da kupite namirnice za više dana, naravno ukoliko ste u finansijkoj mogućnosti za takvu kupovinu. Kako smo se i sami našli u ovim mukama organičenja kretanja i samo izolacije, odlučili smo da dizajniramo tabelu za planiranje kupovine i obroka za 14 dana.

U ovoj situaciji je važno da svi pokažemo solidarnost i da pomognemo onoliko koliko možemo, sa znanjem i sredstvima koje posedujemo. Naš skromni doprinos borbi protiv vurusa je ova tabela za planiranje kupovine, koju svi mogu besplatno da preuzmu. Nadamo se da će vam ova jednostavna tabela za planiranje kupovine malo pomoći da smanjite stres oko organizovanja nabavke. Naš dizajn vam može poslužiti i samo kao ideja da osmislite svoju tabelu i sistem.

Sigurno ćemo neke navike stečene tokom ovog perioda izolacije nastaviti da primenjujemo i kada se okonča opasnost od ovog virusa. Možda jedna od navika bude baš planirana, pametnija i ređa kupovina.

UPDATE 09.04.2020.
Prva verzija tabele je preuzeta preko 500 puta. Kako je velika verovatnoća da većina ljudi nema štampače u kući, uradili smo verziju koju možete da popunite na vašim računarima i mobilnim telefonima.

Preuzmite tabelu:

Verzija 1.2. (09-04-2020)

Verzija 1 (06-04-2020)

 

Posetite našu prodavnicu i pogledajte trenutne popuste.

Prijavite se na našu maling listu i prvi saznajte vesti o novim proizvodima i ponudama.

Besplatne ilustracije KURS-a možete pogledati na sajtu KURS Agitprop

Izdvajamo iz naše ponude:

Prijavite se na našu mailing listu

Saznajte prvi vesti o novim proizvodima i ponudama.
Ponekad ćemo vam poslati neki bespalatan sadržaj koji će vam pomoći u borbi za slobodno vreme.

admin
Grafički dizajner. Umetnik. Trkač.
manonijadesign@gmail.com

Prijavite se na našu mailing listu

1. Saznajte prvi vesti o novim proizvodima.
2. Prvi ćete dobijate obaveštenja o specijalnim ponudama
3. Dobijate besplatan pdf za NEDELJNI PLANER!